Početna / Stolovi

Stolovi

Izrađujemo trpezarijske stolove, stolove za dnevni boravak, klub stolove od punog drva, stolove kod kojih je ploča od punog drva a noge od metala ili inoxa, te ploče za stolove od pločastog materijala. Naši stolovi su kvalitetni, čvrsti, funkcionalni i daju prostoru ili dvorištu potrebnu estetiku! 

Vi birate materijal i boju, dizajn ploče i samih nogu.

Stolovi za dnevni boravak

Upotpunite izgled svoje dnevne sobe sa nekim od naših stolova za dnevni boravak. U potpunosti smo fleksibilni i ispunićemo svaku vašu želju. 

Naglasak stavljamo na izradu stolova od punog drveta, poput hrasta, bukve, oraha u kombinaciji sa metalnim ili inox nogama. Kvalitetni, čvrsti i funckionalni, daju prostoru potrebnu estetiku.

Trpezarijski stolovi

Uživajte u svojoj trpezariji i obrocima na našim trpezarijskim stolovima. / Neka vam obroci i boravak u trpezariji budu još slasniji uz naše trpezarijske stolove.

Kuhinjski stolovi

Klub stolovi

Kod izrade klub stolova naglasak stavljamo na izradi stolova od punog drveta, ili kombinaciju sa metalnim ili inox nogama. 

Radni stolovi

Mjesto na kojem provodite veći dio dana jeste baš ovaj. Stvorite sebi mirnu oazu rada uz naše radne stolove

Okrugli stolovi

Ukoliko imate manji prostor, idealno rješenje za vas je okrugli stol, ali se podjednako dobro uklapaju i u veće prostore. 

Stolovi sa metalnim ili inox nogama

U saradnji sa vrhunskim proizvođačima koji proizvode metalne i inox noge za stolove, nudimo vam stolove sa metalnim ili inox nogama različitih oblika. 

Metalne noge

Često korištene, estetski vrlo lijepe. Možete sami odabrati oblik i dimenzije metalnih nogu za vaš stol. Završno se obrađuju bojom u crnoj ili antracit boji.  

Inox noge

Prednost inox nogu jeste što je inox znatno lakši od metala. Kupci se mogu odlučiti na inox noge koje su matirane ili sjajne. Ne tretiraju se bojom. 

Ploče od punog drveta

U svojoj proizvodnji izrađujemo razne dimenzije i oblike ploča od punog drveta. Sa ili bez prirodnih ivica drveta, pravougaone, okrugle ili kvadratne, deblje ili tanje, vaš zahtjev naša je zapovijed. 

Stolovi - naši radovi