Početna / Sobna vrata

Sobna vrata

Tražite kvalitetna sobna vrata? Vrata su estetsko ogledalo Vašeg doma, i pored toga imaju funkciju toplinske i zvučne izoloacije.  Kvalitet, zadovoljni klijenti i isporuka u dogovorenom roku.

Sobna vrata sa tradicijom izrade preko 50 godina.

Sobna vrata su vjerovatno jedan od najbitniji elemenata svakog doma, i upravo zbog toga trebaju biti kvalitetna, moderna i moraju se uklopiti sa ostatkom izgleda unutrašnjosti. 
Firma Aldža & Elvis d.o.o. nudi sobna vrata visokog kvaliteta, po mjeri i po želji kupca. Nudimo vrata drugačijeg dizajna, i u boji koju želite.

Sobna vrata su investicija koja traje godinama, i stoga je važno da odaberete vrata koja će zadovoljiti vaše potrebe i vaš ukus. Zato birajte Aldža & Elvis d.o.o. i nećete pogriješiti, jer napravili smo ih na hiljade. Bilo da želite vrata od punog drveta ili možda čak i ulazna vrata, tu smo da Vam pomognemo. Izradit ćemo ih za Vas.

Sobna vrata sa štokom

Aldža & Elvis d.o.o proizvodi visokokvalitetna sobna vrata sa štokom u dimenzijama i boji po Vašoj želji. Proizvodimo razna vrata: klizna sobna vrata, bijela sobna vrata, moderna sobna vrata, sobna vrata s staklom, i još mnogo drugih vrsta vrata. Kontaktirajte nas i već danas dogovorite izradu Vaših vrata.

Klizna vrata sobna

Nedostaje Vam prostora? Želite rješenje koje uključuje otvaranje vrata po zidu. Imamo ga. To su klizna sobna vrata sa vodilicom. Kontaktirajte nas.

Moderna sobna vrata

Želite vrata koja će se uklopiti u izgled Vašeg prostora? Moderna sobna vrata su idealna u skoro svakom ambijentu, a sigurni smo i u vašem.

Bijela sobna vrata

Klasika, vrata koja su uvijek u trendu i koja će se uklopiti kao ni jedna druga. Vjerovatno najčešći izbor kupaca, zbog jednostavnosti, ali i kvaliteta.

Sobna vrata s staklom

Idealna za dnevni boravak, kancelarije, ili slično. Dopuštaju protok svjetlosti i unose dozu modernog dizajna u prostor u kojem se nalaze.

Moderna sobna vrata

Nudimo veliki izbor vrata, prema Vašoj želji i potrebi. Također radimo i vrata po mjeri, tako da će se savršeno uklopiti u otvor.
Što se tiče izrade vrata, ona je sljedeća: osnova krila je kostur od masivnog drveta J/S, hrasta ili bukve sa ispunom od tzv. presane vune, cjevaste iverice ili papirnog saća.

Krilo vrata se oplemenjuje sa prirodnim furnirom debljine 0,6 mm. Furniri, kao prirodni materijali, imaju najširu primjenu u izradi sobnih vrata i uopšte u opremanju enterijera.
Furniri ističu ljepotu, bogatstvo i boju prirodnog drveta. Kao što su bukva, hrast, javor, orah… Štok vrata je masiv i izrađuje se od materijala: smreka, hrast, bukva… Štok je moguće dobiti u dvije varijante: zaobljeni ili ravni.

Sobna vrata - naši radovi

Veliki izbor materijala i boja

Aldža & Elvis d.o.o je firma surađuje sa renomiranim svjetskim proizvođačima kako bi svojom klijentima omogućila najkvalitetnije materijale za izradu kuhinja. 

Okovi vrata (baglame, brave..)

Baglame ili šarke nose krilo i omogućuju mu rotaciju. U našoj proizvodnji imamo u ponudi vidljive i tzv. skrivene AGB baglame kod kojih je krilo ravno sa štokom, te se baglama ne vidi.

Kvake i ručke

Kvaka sa bravom olakšava otvaranje i zatvaranje vrata, te pored kvake sa ključem, vrata se mogu zaključavati i uz pomoć “leptira”.

Visokokvalitetni materijali

Naša vrata od punog drveta, kao i sve ostale proizvode pravimo od visokokvalitetnih materijala koji su napravljeni i obrađeni da traju. Vrata se prave od drveta jele, bukve, hrasta…

Kuhinja od punog drva

Sobna vrata Bihać i okolica

Aldža & Elvis d.o.o nudi izradu kvalitetnih proizvoda i vršim isporuku i ugradnju na području Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, Njemačke, Švicarske…

  • Sobna vrata Cazin
  • Sobna vrata Bosanska Krupa