Početna / Prozori

Drveni prozori

Ukoliko želite prozore, lijepog izgleda i vrhunske kvalitete, nudimo Vam prozore i više nego iznad europskog standarda. Izrađujemo prozore različitih dimenzija i oblika, sa različitim IZO staklima po želji kupaca.. Boje biramo po želji kupaca. Izrađujemo i prozore sa unutrašnjim kutijama za roletne.

Prozori od drveta po mjeri

Drveni prozori spajaju prirodnu estetiku s modernom funkcionalnošću. Nudimo širok raspon dizajna drvenih prozora kako bismo osigurali da odgovaramo različitim stilovima doma i individualnim željama vlasnika kuće. Drveni prozori su praktično i lijepo rješenje za vaš dom. Osim toga, drveni prozori prirodno se uklapaju u različite arhitektonske stilove, od tradicionalnih do modernih zgrada.

Dvokrilni polukružni drveni prozor

Sklopivi bijeli drveni prozori

Prozor sa drvenim griljama

Drveni prozor raznih oblika i dimenzija

Izrađujemo drvene prozore od drva hrast i jela/smreka, profila 68mm sa dvoslojnim, te 78mm sa troslojnim staklom. Okviri prozora se pripremaju i završno obrađuju bojom u željenim tonovima, zaštićeni od vanjskih uticaja. 

Drveni prozori su obično skuplji od prozora od aluminijuma, stakloplastike i vinila. To je zato što je sirovo drvo skuplji materijal, a konstrukcija prozora zahtijeva vješt zanatstvo i ručni rad. Međutim, mnogi vlasnici kuća vole izgled drvenih prozora i mogu povećati vrijednost kuće. Drvo je odličan prirodni izolator koji čini energetski efikasan okvir.

Drveni prozori - naši radovi

Prozori od drveta Aldža & Elvis d.o.o.