Sobna vrata

Sobna vrata sa tradicijom izrade preko 50 godina.

Kvalitet, zadovoljni klijenti i isporuka u dogovoreno roku.

Sobna vrata su vjerovatno jedan od najbitniji elemenata svakog doma, i upravo zbog toga sobna vrata trebaju biti kvalitetna, moderna i moraju se uklopiti sa ostatkom izgleda unutrašnjosti. 
Firma Aldža&Elvis nudi sobna vrata visokog kvaliteta, po mjeri i po želji kupca. Nudimo vrata drugačijeg dizajna, i u boji koju želite.

Sobna vrata su investicija koja traje godinama, i stoga je važno da odaberete vrata koja će zadovoljiti vaše potrebe i vaš ukus. Zato birajte sobna vrata Aldža&Elvis i nećete pogriješiti, jer napravili smo ih na hiljade

Sobna vrata - podjela:

Sobna vrata - furnir

Vrata visokog kvaliteta sa fino završnom obradom, koja u svojoj unutarnjoj ispuni (krila) imaju punu ivericu, perforiranu ivericu ili papirno saće.

Sobna vrata - massiv

Masivna sobna vrata od punog drveta. Ova vrata podrazumjevaju izradu cjelokupnih vrata i štoka i krila od punog drveta. Prema dogovoru sa klijentom možemo izraditi vrata od vrste drveta koja Vam se najviše sviđa.

Moderna sobna vrata

Nudimo veliki izbor sobni vrata, prema Vašoj želji i potrebi. Također radimo i vrata po mjeri, tako da će se savršeno uklopiti u otvor.
Što se tiče izrade vrata, ona je sljedeća: osnova krila je kostur od masivnog drveta J/S, hrasta ili bukve sa ispunom od tzv. presane vune, cjevaste iverice ili papirnog saća.

Krilo vrata se oplemenjuje sa prirodnim furnirom debljine 0,6 mm. Furniri, kao prirodni materijali, imaju najširu primjenu u izradi sobnih vrata i uopšte u opremanju enterijera.
Furniri ističu ljepotu, bogatstvo i boju prirodnog drveta. Kao što su bukva, hrast, javor, orah… Štok vrata je masiv i izrađuje se od materijala: smreka, hrast, bukva… Štok je moguće dobiti u dvije varijante: zaobljeni ili ravni.